Keso- och dillmuffins
10 portioner
5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 paket djupfryst dill eller en knippa färsk
1/2 tsk salt
1/2 tsk grovmalen eller mellanmalen svartpeppar
2 ägg
1 liten burk Keso (250 g)
1 dl mjölk
1 dl raps- eller olivolja
1 fint hackad gul lök
Blanda mjöl, bakpulver, dill, salt och svartpeppar i en skål. Vispa äggen pösigt i en annan skål och vispa sedan försiktigt i Keso, mjölk, olja och lök i äggsmeten. Rör försiktigt ihop mjölblandningen med ägg/Kesosmeten. Skeda upp smeten i muffinsformar. Grädda i 200°C ca 20 minuter.
Uppvärmning i ugn eller micro rekommenderas för smakens skull.
Deprecated: Required parameter $parameters follows optional parameter $show_children in /customers/8/b/5/justbecause.se/httpd.www/site-content/widgets/childmenu.php on line 65
jobb tv Victor shopping mat vår kärlek semester dagis jul huset sommar Pyssel grattis tack göteborg löpning Bullegumman familj helg vänner vardag sol pappa mamma syster handboll Felix bullerbyn göteborgsvarvet