9 December, 2017
Igår var det alltså dags för den årliga julfesten med jobbet. En av de bättre tycker jag - med mycket proffsigt ordnad underhållning, film och musik (levande och dj), massa dans, god mat och glada kollegor som släppte loss. Själv tog jag det hyfsat lugnt med mat och dryck (fokuserade på alla sorters fisk och bubbel), men körde på ganska hårt med dans och stannade tills lamporna släcktes (vilket var ganska tidigt, strax efter ett). En alldeles jättebra julfest på alla vis.
Temat var "white and sparkling" och då passade jag på att använda
min bröllopstop. Tillsammans med nya sammetsbyxor och örhängen,
och skor med sparkling klack från min hovleverantör & Other Stories.
Tog, till skillnad från min kinesiske bordherre som fotade allt, inga foton
från festen utom just detta. På en äggost med björnbärssylt och en lingon-
pepparkakscheesekake, som jag aldrig bemödade mig med att äta upp.
Det var ett väldigt fint julbord, för att vara hotell och fest för närmare
100 personer. När det finns tunnskivad rökt torsk med granatäpple
och två härliga matiga sallader utan majonnäs - bland alla köttbullar,
patéer, sillinläggningar och röror - då har man nått en nivå som känns bra!