20 November, 2018
Förra helgen firade vi såklart fars dag. Jag firade ju inte direkt med min egen pappa, eftersom han var i Skövde (men han fick ett skohorn, vad varje far behöver). Men göteborgskillarna firade pappa Nånas storstilat, och jag hängde på.
Nånas själv fick välja aktivitet, och då blev det matlagning. Trerätters med aningen franskt tema, som vi lagade tillsammans alla fyra. Mycket mysigt!
I tillägg till det cyklade vi en sväng på eftermiddagen, och Victor cyklade för första gången helt själv på "hajcykeln" (alltså den lilla silvercykeln med en haj på) i många många meter. Stort! Den filmen har jag ju redan delat med mig av.
Köksfokus.
Det blev böff!
Liten mästerkock.
Full koll på köttbitarna.
Förrätt: vitlöksbröd, spansk korv och oliver. Felix favoriter.
Dålig kvalitet på bilden, men här har Felix plitat ner menyn.
Och ritat av framsidan på Anthony Bourdains Kitchen confidential.
En dödskalle med kniv i munnen. Där bredivd, till höger, är jag.
Mumsigt!
Kan själv, såklart!
Efter maten cyklade vi via skogen mot Hemköp.
Jonas fick hålla hårt i pinnen först - men sen gick det ju undan på
egenhand. Entusiastvictor, så glad och go. Och envis!