• Och gamla bilder ign

  24 Juni, 2020

  Den här bilden hittade jag också när jag googlade på vår adress. Det har hänt en del med vårt härliga hus sedan dess.

 • Gamla bilder

  24 Juni, 2020

  Helt plötsligt poppar de upp i mobilen eller datorn, de där "gamla" bilderna. Som den här, fem år sedan när vi flyttade in i huset och hela familjen var engagerad och samtidigt firade vi Felix 2-årsdag och min 38-årsdag. Jag hade hög feber och mamma/mormor kräktes. Om jag inte minns fel.

  Och Viggo var en liten plutt! Det finns det bildbevis på.

  Ett underbart minne ändå!

   

  En Kommentar
 • Podd överallt

  24 Juni, 2020

  En av flera anledningnar till att det inte riktigt funnits tid att skriva så mycket här är att det har blivit mycket tid med den här "babyn" - Logistik Överallt, Teas och min podd! 

  Poddandet började som ett projekt och en del av vårt vanliga jobb förra året (Älska Logistik) men sedan årsskiftet startade vi en ny podd på vår fritid och i eget namn. I båda fallen har det i ärlighetens namn tagit ganska mycket jobb från fritiden, och krävt en hel del kreativitet utöver det vanliga jobbet. Så ork över för att podda har helt enkelt inte funnits.

  Det har hur som helst varit - är - en fantastisk resa, mycket glad för allt vi har lärt oss och gjort. I senaste numret av branschtidningen Dagens Logistik finns en liten "Hallå där" med oss. Kolla in vad fint! 

  En Kommentar
 • Magasinet i Frihamnen

  17 Juni, 2020

  Ett av många kul ställen att hänga på i Göteborg!

   

 • Lejon

  16 Juni, 2020

  Härom veckan var det djungelfest på föris (de har haft djungel som tema hela våren och pysslat och stått i - hela tamburen är full av apor och fåglar och lianer och lite tidigare i vår var det djungelljud på på morgonen när barnen kom - mysigt!).

  Victor ville vara lejon, och det gick jag igång på! Köpte ljusbruna byxor och hoodie på HM och sen satte jag igång.


  Grrrr. Manen gjorde jag av ett gammal tygstycke i någon sorts guldfärgad, glansigt material. Köpte den på second hand för typ en femma flera år sedan för att eventuellt göra en guldmadrass till en docksäng - men det blev aldrig något av det projektet, och tur var ju det! Perfekt som lejonman! Drog remsor som liksom fick så fina gula fransar på sidorna. Och dessutom lossnade en massa bruna trådar som jag varvade manen med. Mycket bra återbruk, allt gick åt!


  Köpte dessutom en superbra ansiktsfärgspalett nästan gratis på TGR, som ju typ rear hela affären nu i coronatider.


  Svansen gjord jag av ett par lejongulatights. Ena benet är alltså svansen (det andra benet sydde jag fast manen på och tråcklade fast på luvan på tröjan). Så bra, eftersom själva midjan på tightsen blev som ett resårskärp runt magen som höll svansen bekvämt på plats. Väldigt nöjd med den hör lösningen som "kom till mig" av en slump när jag ramlade över ett par lejongula tights på rean när jag letade bra kläder till lejonet.  

  En Kommentar