Ännu längre efter

4 September, 2019

Ja, det är lite mycket nu. På gränsen till för mycket eventuellt - men jag jobbar på det! Har ju lärt mig en del med åren...

Funderar på hur jag ska hålla mig uppdaterad här på bloggen på bästa vis. Tror att en, aningen tråkig, idé är att bara jobba med bara text ett tag. Det går snabbt och är enkelt och jag slipper hålla på med redigering och uppladdning av bilder osv. Så kanske får det bli vägen framåt för ett tag. Samtidigt som jag älskar de där bilderna.

Ok. Skolan är igång på riktigt! Felix trivs, har fått många nya vänner i sin nya klass på 25 personer. Det är en omställning! Två lärare, 25 barn som är lika gamla. Mot tre pedagoger och 21 barn mellan 1 och 6 år. Det blir inte lika många kramar nu, det är jag ganska säker på. Men samtidigt är det ju såklart dags för nästa steg.

Hur som helst, så har det märkts på kvällarna. Han är glad vid hämtning men blir TRÖTT när han kommer hem. Det är en anspänning såklart.

Till exempel, ingen som hjälper med av- och påklädning när man ska in och ut. BAMBA! Där de går ner på led från förskoleklassen till matsalen och får plocka mat själv osv.

Och sen ska det tas i hand när man går hem. Det är lite strikt men samtidigt fint. Inget barn går hem utan att bli sedd och ta läraren i handen och säga hejdå.

Kommentarer

Tomas 5 September, 2019 klockan 09:20

Ta vara på dej! Vilket inte betyder att du ska snatta i nån affär utan se till att du grejar biffen! Jäkta lugnt och fint!

Stor omställning för Felix men det verkar funka fint för honom!

gerdan 8 September, 2019 klockan 17:06

Simma lugnt o stressa inte!!! Lilla Fille bland de stora i skolan, kul men också lite vemodigt. Han kommer att klara det galant!