Långt efter

På grund av mycket jobb i april-juli och mycket annat i juli-aug har jag inte hunnit med att skriva många ord här. Hoppas på bättring!

Ikväll, kvällen före sommarlovsslutet. Felix börjar förskoleklass imorgon, nästan. Han ska skolas in på fritids på Bullegumman med hjälp av mig. Uppe på gatan alltså, inte alltför långt bort. Själva skolan (på samma adress nu första året) tror jag börjar om två veckor ca. Men som sagt, inskolning på fridits imorgon. Anar att han är lite nervös. Och för Vickis är det tillbaka till förskolan. Just nu säger han att han tycker det ska bli kul. Får se imorgon när det är dags med tanke på att han är familjens sjusovare. Men tror ändå att båda killarna faktiskt längtar ganska mycket efter kompisar.

Jag, jag längtar inte efter jobbstressen men det ska såklart bli kul ändå att ta tag i höstens uppgifter (som redan nu är väldigt många) och säsong två av Älska Logistik.

Ska dock erkänna att just nu fattar jag inte att jag skulle kunna komma upp i vårens tempo och flow igen, men vis av erfarenhet vet jag också att det kommer säga swish och så är jag inne i det igen...

Och en sak jag läntar efter är gymet, och mina cross cage-lunchpass på hyllan med övriga träningsälskare. Faktiskt! Längtar också lite efter att ta på mig "riktiga kläder" och fixa till mig i alla fall lite varje dag. Allt detta = skönt att slippa för ett tag. Allt detta = väldigt skönt att komma tillbaka till.

Häpp - HT 2019!

Tomas

Tomas 5 augusti, 2019 klockan 07:31

Häppas (hä hä) att Felix får en bra start och det gäller naturligtvis alla i startfältet! Kör hårt o ta det lugnt!

gerdan

gerdan 7 augusti, 2019 klockan 09:10

Alltid spännande med nystart o att komma tillbaka efter sommarlovet. Kul att du ha utmaningar framför dig men ( o det kan aldrig sägas nog många gånger) var försiktig m stressen o lyssna på kroppen när knoppen skenar iväg:)