Världens bästa bollskola

I torsdags kom det stora genombrottet på bollskolan. Felix klev in på planen! Inte direkt från start, men efter ungefär tjugo minuters avvaktande på läktaren.

Och från den stunden var det inga tveksamheter, han sprang, kastade bollar, jagade och skrattade. Blev alldeles rosig om sina små kinder och svettig i det blonda håret. Glömde helt bort att jag var där, eller det kanske han egentligen inte gjorde – men han tittade inte en sekund efter mig i alla fall. Så härligt!  

Efteråt var han sprudlande glad. Linjejage var roligast, och sedan fick han en ny kompis också. Namnet oklart, men de hade likadana handbollsskor. Själv var jag så stolt att se honom ställa upp i sitt första målskjutarled och att springa runt hela planen och kasta boll med sin passningskompis Axel. Det var så härligt att se honom släppa loss och ha så kul.

Så bollskolan har på fyra veckor gått från – nästan tvång (du får i alla fall prova Felix) till nödvändigt ont (det är okej om du sitter på bänken) till intressant kompishäng och något vi ställer upp på för Victors skull (kul att äta clementin och leka på läktaren också) till att hoppa in i leken sedan tjata i kapp med Victor: ”När är det bollskola? Vad är det för dag idag? Vilken dag är det bollskola?”.

Jättekul!


Mitt handbollsgäng på väg till hallen. Älskar torsdagar!


Passningsdags.


Axel och Felix körde tillsammans.


Linjejage.


Och så några avslutande stafetter.

gerdan

gerdan 15 oktober, 2018 klockan 11:31

Så himla kul, hoppas intresset håller i sig.

Tomas

Tomas 16 oktober, 2018 klockan 06:10

Sånt här blir man verkligen glad av att läsa! Så kul!