Inte diskbråck!

10 Oktober, 2018

Ja men så var jag då på Frölundakliniken igår. Det visade sig vara Frölunda som i Frölunda Hockey, för kliniken låg i verkligheten i Majorna. Inte mig emot. Gillar alltid att komma till en idrottsklinik, där tänker det inte rekommendera långsamma skogspromenader i onödan.

Och med ryggen var det faktiskt ganska bra! Faktum var att när jag vaknade igår morse kunde jag som av ett mirakel röra mig igen, från att knappt ha kunnat sätta på mig strumporna. Men hur som helst knackade ortopeden på varenda kota i ryggraden och kände och klämde, och drog och bände. Sedan konstaterade han - inte diskbråck! Men en inflammerad nerv i ryggraden som valt att stråla ut i sätesmuskeln och ner i benet. Ge mig ett par veckor så är jag på banan igen!

Däremot tyckte han att det var dags att ställa om träningen lite, från bara asfaltsnötning till cykel och simning också.

Ni hör ju - det är dags att bli triatlet!!


Frölundakliniken. Go indians, om man gillar hockey.


Men det här imponerade mer! En handboll från OS i London.

krämporlöpningryggenvardag

Kommentarer

Tomas 10 Oktober, 2018 klockan 21:16

Låter som ett riktigt bra besked! Och varierad träning är ju inte fel även om löpning tar priset!

Tomas 10 Oktober, 2018 klockan 21:16

Triathlon? Ja, varför inte!

gerdan 11 Oktober, 2018 klockan 09:35

Skönt att det "bara" var en inflammation då finns det hopp om en snar bättrings och en möjlighet att du blir fit for fight lagom till spanienresan. Så lyd rådet och träna förståndigt.