Ouppdaterat

4 Oktober, 2018

Bloggandet går det lite si och så med just nu, och det beror i vanlig ordning inte på att det inte finns att skriva om. Här händer massor såklart. Och vi alla mår bra!

En sammanfattning:

- Felix har tappat andra tanden (i förrgår). Vänster fram, nu har han en rejäl glugg och lite läsp. Lösa tand nummer tre har inte kommit än.
- Morfar är äntligen här och hälsar på igen, till killarnas stora lycka. De fullkomligt slukar honom! Och ja det är ju kul för oss vuxna också såklart.
- Det är höst på riktigt. Storm blandat med rusk blandat med iskyla (nollan häromdagen). Och däremellan några riktigt fina stunder som idag när jag på lunchen promenerade i höstlöven i slingan mellan jobbet och hemma. Så skönt! 
- Jag har fått någon form av ischiasliknande symptom med ont i sätesmuskeln och drag ner i hela benet. Gick därför på mitt livs första naprapatbesök igår - nästan magiskt. Fick elchocker och punktbehandling och en liten omgång av kotknäck och stretch. Ska tillbaka igen på måndag. Får inte springa. Därav lunchpromenaden.
- Vi (eller jag, egentligen - eftersom Jonas har en jättefin företagsbil) har köpt en nygammal bil. Mamma och Åkes Skoda Fabia kommer att flytta hem till oss i november. Nu ska vi försöka sälja Volvon också... en ny lycklig ägare av en sönderrostad men mycket älskad och hittills fullt fungerande Volvo V40 från 2003 kommer alltså snart se dagens ljus. Vi hoppas bli av med den smidigt, några stora pengar däremot hoppas vi inte på. Och det ska bli väldigt kul med en ny, fräsch bil!
- Jag har börjat jobba 100% (från och med i måndags). Hurra! Känns bra. I en ny roll dessutom, Head of Sustainability and Brand Management. Känns också bra!
- När vi ändå pratar jobb. Jag har pratat hållbarhet i Norrköping och i Marstrand, ska bli klasscoach för en gymnasieklass i Angered och häromdagen drog vårt roliga Framtida Transporter-projekt i samarbete med Universeum mfl igång. Det är ett omväxlande jobb jag har!
- Victor är inne i en 2,5-årsfas där det gäller att skrika mycket för att få sin vilja igenom. En vilja som man inte alltid vet vad den går ut på, ens om man är Victor. Extra skönt att morfar är här!
- Victor är samtidigt jättesöt och kör på med bollskolan för fullt. I måndags när jag hämtade på dagis grät han och skrek "Boooolllskooooola". Tunga nyheter att bollskolan inte äger rum förrän på torsdagen. Men idag var det dags och det var en höjdare. Felix varvar fortfrande bänknötande med lek vid sidan av, det funkar fint det med.
- Felix och Jonas har varit ute och sovit i skogen, tillsammans med kompisar. Cool grej, och Felix sov gott hela natten. Stora killen!
- Om 2,5 veckor åker vi till Spanien! Det ska bli väldigt skönt det.

Jamen det var nog det. Over and out för den här gången.


FelixjobbvardagVictor

Kommentarer

gerdan 5 Oktober, 2018 klockan 16:38

Kort o koncist men kul o intressant. Lycka till med nya jobbet, trotsålder o allt annat som är på tapeten.

Tomas 6 Oktober, 2018 klockan 18:10

Ja, håller med - det är mycket nu!