Firande på sportbaren, hotell Ulla och Harrys

Och ännu mer firande!!! För i maj firade vi även systers 35-årsdag i förskott med att åka på turné i Västsverige, till Varberg och metropolen Ullared!

I Varberg var stoppet kort, men gott. Vi åt lunch på Verket, mycket bra! Och shoppade fintonic till gin-och-tonic-entusiasterna i familjen.

Sedan vidare till Ullared, Gekås och hotell Ulla. Gekås på en fredag visade sig vara ett bra val. Lugnt och skönt. När jag nyfiket frågade i den berömda sportbaren inne på varuhuset: "När kommer det bli lite mer folk?" tolkade de det som att jag undrade när det blev drag i baren och sade med beklagande stämma "Det blir nog inte mer än såhär idag...".

Och inga var ju gladare än vi såklart, vi shoppade loss på leksaksavdelningen (lego, böcker, sommarleksaker), babyavdelningen (sjukt mycket fint till väldigt bra pris), hemavdelningen (stekpanna, fläkt och trädgårdsredskap) och så blev det - faktiskt - några påsar och bakplåtspapper också...

Efter racet checkade vi in på Hotell Ulla - mitt ute i bushen, men väldigt nära varuhuset. Fräscht, fint och funktionellt. Om än lite halvkonstig "konst" på väggarna och något märkligt val av färg i badrummet.

Middagen blev på "kvalitetsalternativet" - enligt Gekås hemsida - Harrys. Och det var bra. Bitvis lite konstigt klientel, de fes och rapade och ramlade omkull. Men även helt normala människor. Väldigt god mat!

Och dagen efter shoppade vi lite mer, men inte så mycket för då var det desto mer folk. Delade på en pizza i solen, och åkte hem igen.

Inte världens glamourösaste firande - det kan man väl erkänna. Men väldigt kul och mysigt!


Lunch på Verket i Varberg - rekommenderas!


Vi åt långkokt högrev med div tillbehör.


Skönt i solen. Vi såg förresten en "kändis" också. Från dessertmästarna.
Vet dock inte vad hon heter. Men hon lagar goda grejer, ser det ut som.


Virgin Mojito på Harrys. Otroligt många rökare i Ullared. Det är kanske här
Sveriges rökare bor.


Fina mamma!


Och en fin marängswiss.


Och en pizza till lunch, innan hemfärd.


Rätt så fullt i bilen.


Vårt hotell. Ulla!


Och väl hemkommen - ett av mina fynd. En Fiskars-maskrosplockare,
som jag länge suktat efter, för det facila priset av 299 kr. Funkar som
synes bra på tistlar också.

Tomas

Tomas 28 juni, 2018 klockan 16:17

Har tittat på alla uppdateringar och bara njutit - det händer så många bra grejer! Så jag kommenterar alla på ett och samma ställe: GÖTT!

gerdan

gerdan 1 juli, 2018 klockan 16:40

Kul reportage från en trevlig o givande resa. Lite väl tungt lastad bil på hemvägen.