Sång och spenat

27 Mars, 2014

Idag var vi på sång med Lise-Lotte på bibblan i Linné. Sista gången innan jag börjar jobba faktiskt. Men sedan får nog Jonas ta vid för Felix var i sitt esse idag. Han gungade glatt med överkroppen, spelade maraccas med båda nävarna samtidigt och kröp allt som oftast in mitt i ringen för att riktigt hänga med och känna av stämningen. Strålade som en sol.

Efter sången gick vi hem och åt Jonas spenatsoppa med pocherat ägg. Lika toppen det, tyckte Felix.

Och dagen har sedan fortsatt på samma glada vis. Felix har mumsat i sig massor med riktig mat och gjort slut på energin lika snabbt igen genom att krypa runt, stå upp och gunga med benen, spexa och busa, gå runt med gåvagnen, rota runt i skåp och lådor, uppfinna nya leksaker av det mesta, leka tittut och "jag skräms", plaska i vatten, kasta sig i soffan med nallen och lejon, osv osv.

Och imorgon är det fredag och då kommer mamma/mormor hit och hälsar på!


Felix och Kroko beskådar utsikten från bibblans tredje våning.


Mmmmm, spenat!

Felix

Kommentarer

Tomas 27 Mars, 2014 klockan 20:46

Riktigt skönt att läsa att Felix hämtat sej rejält från förra veckans lätta downperiod och att Jonas även fått lite luft under vingarna.

Från min barndom minns jag att man varje gång det serverades stekt torsk (MYCKET billigare på den tiden) alltid skulle vara spenat till - tyvärr ett av mina sämre barndomsminnen, trots att Karl-Alfred Boy blivit så outgrundligt stark just på grund av att han åt spenat. Nä, spenat blev aldrig min grej - kanske skulle testa, det är ju trots allt ca 50 år sen sist...

Säg mamma 28 Mars, 2014 klockan 11:37

Ses snart!