Ute i verkligheten

Idag har jag varit ute i verkligheten! Lämnade ett gråmulet Göteborg i morse och kom fram till ett varmt och ganska soligt Norrköping runt lunchtid. Där träffade jag hamnen och kollegor och ett gäng med kunder för att prata hållbara produkter. En väldigt kul och givande dag, speciellt för mig som typ aldrig ser våra produkter i verkligheten och som dessutom mycket sällan träffar kunder.

Lite mindre kul var att det var elfel på vägen hem (åkte tåg idag för att kunna jobba undan på tåget, annars ganska stressande att lägga en hel dag på resor). Så nu sitter jag faktiskt fortfarande på tåget, men vi rullar och inom någon framtid verkar det som att vi tänker komma fram också. Och jobba har jag slutat med för nu är jag helt slut, istället passar jag på att blogga lite. Nu ni - nästa Alingsås!


Mycket timmer i Norrköping.


Och många containrar på det.

gerdan

gerdan 6 september, 2018 klockan 14:16

Kul att åka tpg bor det funkar, mindre roligt nör det alltsom oftast stöter på patrull. Men nu har du i alla fall varit i Sveriges Peking.