Bortskämd mamma

I söndags var det ju mors dag, och killarna (ja mest Jonas) hade fixat så fin frukost till mig. Frukt och grönt och ostar och bröd av alla slag. Som på hotell fast bättre. Och så vackra blommor på det!

Tyvärr har jag nyligen påbörjat (och avslutat) min läppbehandling igen så jag hade jättesvårt att njuta av det uppdukade. Läpparna var svullna och blåsiga, så jag drack kaffe med sugrör och fick i mig lite yoghurt och blåbärsbröd. Men det betyder inte att jag inte tyckte att det var härligt ändå! Och småkillarna har fått i sig vitaminer så att de står sig över sommaren nu tror jag.

Vad gäller läpparna ska jag på återbesök hos läkaren i slutet av juni, s¨å får vi se vad hon säger om forsättningen. 

gerdan

gerdan 31 maj, 2017 klockan 17:24

Ja det var en väldig fest på morgonkvisten. Så fint. Synd att du inte kunde äta av allt, men det fanns det väl några andra som gärna gjorde.