Han går!

Äntligen!! Han har ju varit på gång så länge nu, sedan i november typ, och på sista tiden har han varit en kung med sin lilla gåvagn (räserkör runt i kök och vardagsrum) och kunnat gå flera steg om man ställt upp honom och låtit honom gå mot sig själv. 

Men i förrgår gick han helt plötsligt några steg på egen hand nere i hallen, och igår när jag satt i köket och han var på utflykt till vardagsrummet hörde jag helt plötsligt ett konstigt ljud av klafsande små fötter - utan ackompanjemang av släpad stol eller rullande hjul. Och jo då, mycket riktigt - då hade han rest sig upp och gått mot köket på eget bevåg. Och halvvägs där, när jag såg honom, stannade han upp och log sitt breda härliga leende, svängde med överkroppen och låtsasknäppte med fingrarna ett tag innan han fortsatte. Hur cool som helst.

Inga bilder på gången, ännu, men däremot ett par från gårdagens utflykt till Allum - där han röjde runt på BR som aldrig förr. Snabb och stabil och otroligt framåt (finns inget eller ingen som stoppar honom eller får stå i hans väg):

Tomas

Tomas 31 maj, 2017 klockan 15:51

Man har väntat ett tag och när man minst anar det så börjar den lille Victor traska på för egen maskin! Så brukar det vara!

gerdan

gerdan 31 maj, 2017 klockan 17:28

Nu blir det ännu "fullare fart" på Bullegummans Gata. Heja Victor du har övningsgått länge nu så det var kul att du tog steget;)