Vi är på gång, vi är laddade, osv

Ja nu är det ju snart dags för bröllop. Väldigt snart. Det känns spännande och roligt och lite nervöst. Men framför allt bara härligt! Det mesta är nu förberett och klart, lite packning återstår. Lite sista-minuten-panik ska jag väl kanske få, men än så länge är det ändå oväntat lugnt.

Eftersom vi bjudit så få och har legat väldigt lågt (knappt berättat för någon innan det verkligen började närma sig) förväntade jag mig knappast någon möhippa.

Därför blev jag väldigt rörd och glad (och småsvettigt skräckslagen) när mina middagsklubbsvänner dök upp iklädda väldigt rosa peruker härom torsdagen. Sedan lättad och ännu gladare när det visade sig att den planerade middagen faktiskt skulle bli av, men under lite särskilda förhållanden (man blir ändå en lite annan person när man har rosa hår...) och med mycket värme och prat om kärlek.

Jag är så glad för min minihippa. Och nu väldigt redo att gifta mig!


Pink ladies i köket.


Meny för kvällen - med spanskt tema:
Papas Arrugadas
med två sorters mojo till förrätt (dryck San Miguel),

paella till huvudrätt (dryck Orballo Albarino, vitt spanskt) och Miguelitos
till efterrätt (dryck kaffe/te).


Fick en jättefin present...


..och en bukett som skulle kunna vara bröllopsblomster.

gerdan

gerdan 11 maj, 2017 klockan 04:00

Det rosa håret klär dig verkligen. Mycket trevligt initiativ an "matgänget"!