Blomster med mera

Även om vi håller bröllopet litet och enkelt har det i ett par månader pågått en hel del förberedelser. För min del har det främst handlat om att hitta rätt klänning, och skor, och accessoirer, kläder till killarna, osv. En rätt avancerad uppgift, visade det sig. Många paket har skickats fram och tillbaka till och från Bullegumman. Många butiker har besökts. Många gånger har kortet dragits... En lite svår och utrdragen - men väldigt rolig uppgift.

Gästerna (närmaste familjen) är inbjudna, restaurangen (Ellas i Kyrkbacken) är bokad, prästen är träffad. Mer har vi inte behövt bekymra oss för mamma och syster har styrt upp det mesta vad gäller mingel, vickningar och alla kringaktiviteter. Det har varit väldigt skönt att slippa tänka på detta och jag ser verkligen fram emot att ha hela familjen samlad och bara få njuta av en väldigt speciell helg tillsammans.

För min del återstår bara att fixa någon form av brudbukett. Jag vill ha något enkelt och modernt. Tänker mig grönt och lite blekt. Rufsigt och vilt snarare än stramt och välordnat. Men med tanke på att vi är på en ö utan florist får vi se vad det går att få tag på som står sig fint under transport och ett par dagars väntan.

Hur som helst har jag på senare tid kollat på en massa fina buketter och blommor. Här är några:


   

gerdan

gerdan 11 maj, 2017 klockan 03:53

Vi ser också fram emot helgen o allt vad den innebär. Spännande att se om vi får med oss alla saker över till Ven:) Kör försiktigt så ses vi snart!