Söndagscykling och spring

I söndags vaknade jag tidigt, innan resten av familjen och jag lyckades även smyga mig upp utan att väcka någon av de två små. Fantastisk känsla, längesedan jag liksom vaknade så tidigt utvilad och fick en lugn stund för mig själv där på morgonen.

Hur som helst, tack vare detta kunde jag ge mig ut på den planerade långrundan redan klockan 8 - när stan fortfarande känns sådär lugn och fräsch. Älskar det.

Det blev ett genrep inför varvet, 22 km över de två broarna. Och bästa av allt, kroppen kändes fantastiskt stark! Älskar när det händer.

På upploppet träffade jag Jonas och barnen (i cykelkärran) som var på väg ut på utflykt, men när de hittade mig följde de mig istället sista kilometern hem och hejade på. Lyxigt!

Vi samlade sedan krafter, Victor fick sova sin tupplur, och begav oss ut på en cykelytflykt tillsammans på eftermiddagen istället. Planen var Brännö, men när vi kom till Saltholmen var det 40 minuter till nästa båt så då cyklade vi ner till Önnered istället.

Felix sprang iväg och kastade sten i vattnet, Jonas kokade Bullens pilsnerkorv på sitt stormkök och Victor ömsom kröp ömsom knallade (med hjälp av oss) runt på grusvägarna.

En fin liten utflykt, även om det inte blev något Brännö den här gången. Cykelvagnen funkar allt bättre förresten. Victor tycks nöjdare (trots att han knappt ser något eftersom hans hjälm alltid åker ner i ögonen när han lutar huvudet mot bakkanten av vagnen) och Felix klagar inte lika mycket på att det är trångt längre.


Foto: Jonas


Foto: Jonas

gerdan

gerdan 9 maj, 2017 klockan 12:38

Låter som en perfekt söndag. Ser ut som om Victor fått tag i Önnerreds största korvbröd så han var säkert mätt o glad sedan