Efter dagis

Nu har ju den senaste veckan varit något av ett undantagstillstånd med Jonas på sjukhuset/i sängen och morfar på utryckning. Men i övrigt, innan det hände, hade vi hittat en ganska bra melodi för att fylla de här ganska sega timmarna direkt efter dagis och innan maten - när alla liksom är som tröttast.

De går ju faktiskt så mycket fortare när man faktiskt hittar på något, även om detta "något" inte är så avancerat. Vi har lekt med dagiskompisar på lekplatsen (med blandat resultat, en dag var det jätteroligt en annan ville Felix gå hem omgående, han är en liten humörmänniska) och hängt i skogen och hemma i trädgården.

Det vackra vädret vi hade för ett par veckor sedan underlättade ju såklart livet betydligt. Jag hoppas innerligt att det är slut på hagel, snö, blåst och regn och att majs ankomst kommer att innebära solsken för (nästan) hela slanten.


Efter dagis-häng vid anddammen vid slingan.


Felix fiskar gräs.


Victor luftar tårna.


Och varför inte en fredagsglass i solen på trappen vid Coop.

gerdan

gerdan 30 april, 2016 klockan 11:00

Ja nu får vi verkligen hoppas på lite vårväder så ni kan fortsätta med era små utflykter.