Ägget

Victor har fått låna ett ägg, eller en gungande vagga, av en kompis. Det är ju en sådan där grej som man liksom skrattar lite åt när man ser dem i affärerna ("vad de hittar på!") men faktiskt inte så tokigt ändå.

Det kanske är lite överdrivet med typ 10 olika gungprogram och läten/melodier - men det är ju ganska fiffigt ändå. Tror fortfarande han är lite liten (gillar babysittern mer) men häromdagen när han bara grät och grät och jag hade slut på ork och idéer körde jag faktiskt "tree swing" och ett ljud som lät som havsbrus (på högsta volym) - och han lugnade sig och tystnade, ett litet tag i alla fall.


Felix skulle nog hemskt gärna vilja gunga lite i ägget.

Tomas

Tomas 23 april, 2016 klockan 15:46

Lite som dammsugaren fungerade på Felix!

gerdan

gerdan 23 april, 2016 klockan 16:10

Ägg eller inte. Variation i gungande o tröstandet är bra. Om inte annat så tystnade väl Victor av ren förvåning. Han vet ju att havet ligger en bit bort:)