Intervaller, jogg och utegym

Igår efter dagislämningen passade jag på att prova ett nytt träningsupplägg med intervaller i backe hemmavid. Jag var alltså ombytt redan när jag gick iväg och lämnade och sedan parkerade jag Victor i vagnen i carporten direkt när jag kom hem.

Körde fem varv runt skogsdungen framför huset som uppvärmning, efter det fem varv med maxfart på den plana cykelbanan och sedan några meter jogg innan jag maxade uppför den lilla backen upp till förskolan, och sedan jogg nerför gatan och förbi Victor för att höra så att allt var lugnt. Och sedan fem varv nedvarvning och precis när jag var färdig med det hörde jag gnyende ljud från vagnen och det var dags att avsluta. Bra symbios där! 

En annan väldigt bra grej med att ha hus och trädgård är att man kan träna utomhus mycket enklare. Som i torsdags när pappa var här så jag kunde dra 5 sköna kilometer vid Hinsholmskilen (där jag för övrigt mötte en joggandes Kennet Andersson, fotbollshjälten alltså, som dock inte hälsade trots att "vi löpare" brukar göra det - men han såg stark och fräsch ut!). Efter rundan drog jag alltså fram bollen och mattan och körde 40 minuter styrka på baksidan.

Mycket skönt, trots att regnet hängde i luften (eller kanske ännu skönare eftersom det faktiskt gjorde det, när jag tänker efter).


Älskar min färggranna löparjacka och mina dito skor, man får energi
bara
av att ta på sig dem.


Gymmet!


Och väldigt skönt när regnet hänger i luften och är så pass på gång
att det liksom är sprayvått i luften.

Tomas

Tomas 22 april, 2016 klockan 06:34

Bra lösning!

gerdan

gerdan 22 april, 2016 klockan 08:35

Bra, träna på! Jag är också på G. Har en halvfylld boll och letar efter en matta, sen så....:)