Mammas lediga dag

Igår behövde den här mamman lite ledigt (kände mig ungefär så här men lägg till en jätteaktiv och lite småtrotsig treåring till ekvationen) för att bara få vara i lugn och ro och ligga stilla och göra ingenting... Det kan ju bli så ibland, och kanske speciellt när det är si och så med nattsömnen (Victor har ätit väldigt mycket/ofta så gott som alla nätter denna veckan).

Så minstingen och jag stannade hemma och Jonas och Felix drog till Aeroseum och var borta nästan hela dagen. Victor grät sig igenom halva dagen (den berömda magen härjade med stackaren) för att sedan däcka av ren utmattning skulle jag tro och därmed ge mig möjlighet att sjösätta min plan - att göra ingenting. Skönt!

Och Aeroseum var visst en riktig höjdare (ordvits faktiskt inte menad) också och gav Felix full möjlighet att göra det han nog gillar mest - springa runt och testa och låta och klämma och känna och leka.

Och idag kommer Viggo och moster Bosse Karin hit och hälsar på oss - det ser vi fram emot!

gerdan

gerdan 18 april, 2016 klockan 08:15

Felix verkar ha haft eb riktig höjdardag (ha,ha) på aeroseum, han riktigt skiner på bilderna. Hoppas du också fick tillfälle att vila lite när Victors mage lugnat sig. Kul med skövdebesök. Kommer salong Bullegumman att öppna för Viggos busiga lockar? (Om han nu går med på det.)

Tomas

Tomas 18 april, 2016 klockan 16:47

Bra att man kan klämma, trycka, rycka, dra och så i allting utan att det går sönder - och bra att en trött mamma kan få lite vila!