Leanders Optik

Det var helt klart roligare att lägga orden i mun på Felix "förr i tiden". Alltså när han inte pratade själv. Nuförtiden hittar han ju på så roliga historier alldeles på egen hand så det där med att hitta på åt honom är helt onödigt. Men, det är faktiskt svårt att inte fantisera lite om vad som händer när man besöker den något egensinnige innehavaren av Leanders Optik.

Varsågoda:
Nä nu stänger vi butiken för idag tror jag. Välkommen åter!

Och just ja, anledningen till de många glasögonen här hemma är att Jonas köpt nya glasögon (inte bågarna ovan), och det var väl dags efter minst 8 år med de gamla. Jag har haft lite problem med att tänka nytt, är ju så himla van att se Jonas i de gamla som jag tycker är jättesnygga - de är ju en del av honom. Men till slut hittade han en båge som kändes helt rätt, jag ska presentera resultatet inom kort!

Tomas

Tomas 18 april, 2016 klockan 16:03

Ja det var roligare förr i tiden. Har funderat o funderat men det står stilla - alltså det vanliga tillståndet! ...fast visst borde man kunna hitta på nånting...