Grillmästarn

En bild på en grill:

Varför då? Kan man ju undra.

Jo för att den här grillen grillade ingen mindre än moi på igår! Det är ju nästan pinsamt, men jag vet fatiskt inte när jag tände och använde en grill sist (om jag någonsin gjort det...).

Men igår hade nöden ingen lag för Jonas och Felix skulle till lekplatsen och att vi skulle grilla lax var liksom redan bestämt. Magarna kurrade och maten behövde helt enkelt bli lagad, så då fick jag övervinna vad det nu är som hindrat mig från att grilla och helt enkelt göra det.

Och vet ni, det gick faktiskt galant! Kände mig riktigt tuff när jag stod i solskenet med våra enorma weber-verktyg (medan laxen mer eller mindre skötte sig själv). Tänker inte konkurrera med Jonas om grillmästartiteln direkt, men jag fattar grejen. 

Säg mamma

Säg mamma 12 april, 2016 klockan 14:18

Ja du går från klarhet till klarhet, man vågar nästan inte tänka på vad nästa projekt ska bli:)