Två månader idag

Idag fyller vår minste lille plutt två månader. Hurra för två fantastiska månader! Men vad tiden har susat fram alltså, verkligen. 

Och lille tvåmånaders-Victor är en riktigt kommunikativ krabat (när han är vaken, vilket han är mer och mer) och han fyrar av sina goa, breda leenden som svar på våra. Ibland ger han till och med ifrån sig ett litet skratt eller formar munnen till en massa prat (men det kommer inte så mycket ljud). Lite ont i magen har han ju, förvisso, men säg den bebis som inte har det. Och utöver de gråtiga magstunderna är han glad för det mesta och gillar saker som: mat, gos, sitta i babysittern och sparka med benen och vifta med armarna och att kolla på storebror (som mer än gärna leker och gosar med honom).

Apropå storebror, väldigt lik honom, må jag säga.

Passar på att dela med mig av pappa/morfars bilder från vår hemkomst från BB och brödernas första stunder tillsammans:


Foto: Pappa/morfar

Tomas

Tomas 11 april, 2016 klockan 06:31

Grattis på dej Victor!!! Svårt att skilja bröderna åt!

Säg mana

Säg mana 11 april, 2016 klockan 06:51

Grattis Victor. Hoppas du får en dag utan magont