Äntligen!

I några veckor nu har Felix kompletterat meningen "Åh vilket fint väder det är idag!" med "... ja, man kan nästan bada!?!". Och varenda gång har jag kontrat "Ja, men bara nästan!".

Idag efter lunch däremot, stekte solen på ganska bra på framsidan samtidigt som det var vindstilla. Felix sprang runt i bara byxor och t-shirt och jag tyckte också att det var rätt så svettigt när jag gick runt i jeans och tröja.

Och ja, då tyckte jag faktiskt att vi i alla fall kunde ta fram den lilla poolen och fylla den med lite vatten och leksaker.

Och när jag sedan, efter ett tag, vände ryggen till en kort stund för att beskära lite buskar hittade jag Felix halvnaken och kämpandes med att dra av byxor och skor i ett enda svep. Så det var bara att inse, badpremiären skulle helt enkelt äga rum idag! Betydligt tidigare än förra året, men så blev han ju en riktig badkille då också.

Det var en glad liten nakenfis som sprang fram och tillbaka i trädgården, doppade sig i det iskalla vattnet och svepte in sig i stora filten och lade sig för att vila mellan varven.

Lycka!

Säg mamma

Säg mamma 11 april, 2016 klockan 15:06

Ja plötsligt händer det. Vi har olika saker att längta till, själv längtar jag till ett varmt skumbad i badkaret, men jag är glad för Felix skull att han äntligen fick bada i (den iskalla) poolen.

Tomas

Tomas 11 april, 2016 klockan 16:12

Bara vi får leva ut våra önskningar! Nu ser det faktiskt ut som Felix är lite för stor för den gröna bassängen - nästa år så!