Besök och shopping

Igår kom mamma/mormor med tåget och jag och Victor åkte och hämtade upp henne för att dra direkt till Maxi för veckans påfyllning av mat och blöjor. Skönt att få det gjort i ganska lugn och ro innan helgen.

Sedan hem och hämta Felix, mellis och iväg till Frölunda torg för att fixa lite vårutstyrsel till Felix i form av solglasögon och keps. Ingen idé att gå runt och leta, det har inga treåringar tålamod till, så vi drog direkt in på HM där de brukar ha mycket att välja på vad gäller kepsar. Så också igår och Felix föll direkt för en helt hiskeligt ful spiderman-/hulken(?)keps, med den amerikanska flaggan utsmetad på baksidan.

"Jag älskar Spiderman!!" sa han entusiastiskt.

Åh, mina kval innan jag bestämde mig för att det faktiskt inte kunde bli den, hur gärna han än ville. Den var så otroligt skrikig och smaklös, speciellt med den där flaggan i nacken. Hugaligen. Alla har vi gränser och där gick min. Än så länge i alla fall.

Och efter ganska hård införsäljning på en annan superhjältekeps (en lite mer retroinspirerad variant med stålmannen och läderlappen på en något diskretare mörkblå/gul botten) och ett par svarta solglasögon med blåtonade spegelglas blev alla nöjda.

Nu är vi redo att möta solen! Väntar bara på att den tänker visa sig...


Häng på Maxi - jag sprang runt med kundvagn medan mamma och
Victor
tog det lugnt.


Rys.


Men fin i sin läderlappenkeps (som han visst tänker kombinera med
ett par guldiga ballerinaskor till vårens och sommarens festkvällar?).

Tomas

Tomas 8 april, 2016 klockan 16:20

Klokt val!

säg mama

säg mama 9 april, 2016 klockan 13:59

Ja det blev bra!