Pass på gång

Vi var på passcentralen idag efter jobbet, ett besök som gick oväntat smidigt. Vi hade nog så smått ställt in oss på kö, gråt och krångel men det var inte särskilt lång väntetid och lillen satte fotot på första försöket. Det hela gick nästan löjligt snabbt.

Och för Felix var det ett litet äventyr i sig att få sitta på den höga pallen i den lilla stolen och kolla in i maskinen som visade bokstäver och blinkade. Jag misstänker att han gärna hade hållit på ett tag till.


Va, nä - redan slut?

Tomas

Tomas 2 januari, 2014 klockan 19:07

Hade det varit på Liseberg hade han fått en plastbit där det kunde stå att han numera kunde resa varthelst han önskade - i egen lastbil - T-registrerad i dt begna åkeriet!

säg Mama

säg Mama 2 januari, 2014 klockan 20:10

Så söt o så stor han ser ut. Han växer fort nu tur att vi träffas nästa vecka så jag kan hänga med:-)